borntoride
Stajyer
Saygınlık: 0
|
 |
« Yanıtla #120 : 08 Temmuz 2010, 11:24:30 » |
|
HBO'dan Curb Your Enthusiasm müthiş olurdu çok iyi dizi kesinlikle tutacağından emininm teşekkürler şimdiden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
endlyy
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #121 : 16 Temmuz 2010, 10:48:53 » |
|
Dilek kısmını takip eden sorumlu biri var mı acaba ? En azından olumlu veya olumsuz bir cevap verilse dizi istekleri hakkında. Ben Navy NCIS adlı filmin 7.sezonunun ( en azından ) eklenip eklenemeyeceğini öğrenmek istiyorum ilgilenen arkadaşlardan nezaketen bir cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kader.
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #122 : 21 Temmuz 2010, 13:34:31 » |
|
Navy Ncis dizisini ekleyebilirmisinz hiç bi yerde bulamıyorum bu diziyi izlemek için en azından 7.sezonu eklerseniz çok güzel olur ..cvp bekliyorum.. şimdiden tşkler .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tristan06
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #123 : 23 Temmuz 2010, 20:19:03 » |
|
my own worst enemy dizisini eklermisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KaMaSuTRa
Set Çalışanı

Saygınlık: 3
|
 |
« Yanıtla #124 : 27 Temmuz 2010, 04:22:48 » |
|
The Hard Times of RJ Berger geri kalan bölümleri.
|
|
|
|
|
|
 Let's go to the mall. İstediğin Zaman,İstediğin Yerde,İstediğin Delikten.
|
|
|
ipek85
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #125 : 29 Temmuz 2010, 06:34:03 » |
|
Southpark, Malcolm in the Middle, Coupling (İngiliz versiyonu), United States of Tara
Bir isteğim daha olacak sizlerden. Mümkün mü bilemiyorum ama, her dizi için 3-5 satır bir açıklama eklerseniz ya da hiç olmadı etiketleme imkanınız olursa cidden çok sevinirim.
Başarılarınızın devamını diliyorum. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suppercan
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #126 : 29 Temmuz 2010, 18:25:27 » |
|
cleveland show'u eklerseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
Thİs İs TÜRKEY!!!
|
|
|
rasheed
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #127 : 01 Ağustos 2010, 01:26:16 » |
|
Amerika'da milyonlarca kişinin izlediği İmdb'den 9.0 puan almış olan ve şuana kadar hiç bir sitede raslamadığım "Eastbound & Down" dizi eklensin lütfen . Zaten ilk sezonu 6 bölüm . 2. sezon Eylül ayında başlayacak . Bir türlü izleyemedim tam olarak . Türkçe alt yazı olmadığı için . Bu dizi eklensin lütfen .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nauglafel
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #128 : 01 Ağustos 2010, 15:46:30 » |
|
3 tane dizi var ki burda görmeyi gerçekten çook isterdim bir tanesi everwood(2002) isimli bi dizi diğeri instant star(2004) bu ikisini bulabilmeyi çok istiyorum.. 3.sü de beautiful people(2005) diye bi dizi aslında bu sonuncuyu sırf içinde jackson rathbone var diye istiyorum o ayrı:-) ama bu 3 diziden özellikle ilk 2sini bulabilme ihtimaliniz var mı acaba? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AliceInWonderland
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #129 : 04 Ağustos 2010, 18:03:24 » |
|
lütfen The Secret life of The American Teenagers adlı diziyi yükleyin. bunu hiçbir yerden bulamıyorum. sizden istiyorum çünkü bunu yapabileceğinizi biliyorum. şimdiden çok teşekkürler:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nnnickles
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #130 : 10 Ağustos 2010, 10:47:07 » |
|
"Coupling" adlı Friends dizisi tadında İngiliz yapımı diziyi yüklerseniz sevinirim.
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talya
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #131 : 11 Ağustos 2010, 01:13:54 » |
|
Lütfen artık 10 Things I Hate About You nun sezon finalini izleyelim.Ayrıca 902102. sezon 21. ve 22. bölümlerini de yüklerseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hande96
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #132 : 14 Ağustos 2010, 14:58:45 » |
|
belki sizin için biraz saçma olabilir ama PATİTO FEO :).:)ugyl betty nin bir benzeri bnce o varsa bu da olmalı :)bu biraz daha gençlere hitap ediyor :):) zaten bu siteden bir çok dizi izliyorum ve çok memnunum lütfen yardımcı olun teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LADY_MAHVET
Stajyer
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
|
 |
« Yanıtla #133 : 14 Ağustos 2010, 15:09:44 » |
|
Önceleri dizileri görüntü ve ses kalitesi açısından kötü olan bazı sitelerde izliyordum,yabancıdiziizle.org'u keşfettikten sonra bu sorun ortadan kalkttı...çok kaliteli bir site,emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum ve reklamlara tıklıyorum :)) Her türlü diziye yer vermenizde ayrı bir güzellik...Sizden ricam MISTRESSES ve SUGAR RUSH'ı da ekleyerek diğer sitelere yine fark atmanız :)) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
voldov35
Stajyer
|
 |
« Yanıtla #134 : 16 Ağustos 2010, 16:15:33 » |
|
Kolay gelsin Star Wars Klan Savaşları Bu Animasyon Çizgi diziyi Sistemde görebilirmiyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|